Close

Антицелулитни и отслабващи терапии в спа-капсула

Антицелулитни и отслабващи терапии в спа-капсула

Антицелулитни и отслабващи терапии в спа-капсула

Спа-капсулата DERMALIFE OCEANA е цялостен спа-център в един апарат и има заложени 10 основни програми, сред които най-често се ползват програмите за: Детоксикация, Регулиране на теглото, Антицелулитна, Анти-стрес.

Арома-хидротерапевтичните програми се базират на едновременното действие и многообразието от функции на спа-системата, а именно:

  • Хидромасаж с Душ Виши
  • Вибрационен масаж – подобряващ метаболизма и детоксикацията
  • Инфрачервена сауна – засилва кръвообръщението, подпомага изгарянето на калории, отваря порите за по-добро подхранване на кожата с минерали и витамини;
  • Кнайп масаж на стъпалата – приятен хидромасаж на стъпалата – подобрява кръвообръщението и създава чуство на лекота и отмора;
  • Шотландски душ – сменящи се топли и студени струи подобряват кръвообращението, елиминират умората, действат тонизиращо;
  • Ароматерапия – терапевтите от студио Кадифе изготвят специални индивидуални аромакомпозиции за всеки клиент – eнергизираща, възстановяваща, балансираща, успокояваща, релаксираща, отслабваща, тонизираща, реминерализираща и енергизираща.
  • Хромотерапия – Действието на цветовете чрез кожата се основава на електромагнитно излъчване. Всеки от тях има различно поле и прониквайки  в човешкото тяло, носи голяма позитивна енергия, възстановяваща биоактивния баланс и активираща  физикохимичните процеси. Когато хромотерапията бъде съчетана със звукотерапия, аромaтерапия или хидротерапия, ефектът от процедурата е много по голям. Възстановява се жизненият баланс и организмът се зарежда с положителна енергия.

Идеалната комбинация с оптимален резултат е ползването на комплектите за борба с целулита  AROSHA в комбинация с антицелулитните и отслабващи програми на капсулата.