Close

Терапии за лице, подходящи и за мъже

Почистваща терапия PURIFACE

Почистването на кожата на лицето се базира на плодовите киселини, които действат в дълбочина и правят тена свеж и сияен. При необходимост процедурата включва и мануално почистване. За успокояване и хидратиране на кожата се използва специална ампула SOS, която съдържа екстракт от женско биле, корен от див кестен и кофеин. След процедурата кожата е чиста, хидратирана, регенерирана и с увеличени клетъчни защитни функции.

60-90 мин / 65 лв

Диамантено микродермабразио и кислородна регенерация с Oxy Oasis

Деликатна и ефективна ексфолиация на повърхностния слой на кожата, нежно почистване, което изравнява текстурата на кожата и прави тена по-здравословен и равномерен. Терапията е подходяща за всеки тип кожа и има благотворно влияние при хиперпигментация, дълбоки бръчки и белези.

Препоръчваме да се прави минимум 1 път месечно.

50 мин  70 лв.

Хидродермабразио AQUA GLO

Иновационна процедура за дълбоко почистване на кожата с едновременно овлажняващо и подмладяващо действие. Хидратиращата кислородна маска и масажът допринасят за подхранване на кожата и стягане контура на лицето.

60 мин  / 80 лв.

Масаж на лице, шия и деколте

Специфичен дрениращ и лифтиращ масаж, който стимулира производството на колаген, подобрява подхранването на кожата. Процедурата се извършва с масажен гел с екстракт от див кестен и женско биле.

30 мин І 40 лв.

Кислородна мезотерапия Oxy Oasis

Кислородна мезотерапия с 96% чист кислород и индивидуално подбрани серуми правят кожата жизнена, здрава и сияйна. Открийте изумителната сила на чистия кислород! Невероятна хидратация, свежест, блясък и лифтинг!

30 мин / 40 лв

Радиочестотен лифтинг лице, шия и деколте

Би- и три-полярна система за подмладяване, стягане на кожата и стимулиране синтеза на колаген. Терапията е подходяща за всеки тип кожа и има гарантиран дълготраен резултат след 6-8 терапии.

50 мин /  85 лв.

При предплащане на 10 процедури, получавате подарък Тайландска рефлексология

Безиглена мезотерапия за лице, шия и деколте

Безболезнена, високоефективна и безопасна терапия, основана на електропорацията и електрофорезата, въздействаща в зависимост от ползваните серуми, подходяща за чувствителна кожа, за свиване на капилярите; анти-ейджинг; депигментираща; лифтинг;

60 мин / 65 лв.

Микронидлинг на лице

Процедурата представлява терапия за стимулиране на колагеновия синтез.

Nanopore е медицински апарат за микронидлинг от най-висок клас и постига отлични резултати. Микроиглите вкарват дълбоко в дермата активни вещества (хиалуронова киселина, витамини, аминокиселини, различни лекарства и активни молекули), което ускорява клетъчния метаболизъм, обмена на веществата и циркулацията на кръвта. Чрез множеството микроперфорации с микронидлинг се стимулира производството на колаген и растежни пептиди в кожата, което води до обновяване на увредената кожна тъкан.  В резултат се постига лифтинг ефект, заличават се фини линии и дълбоки бръчки, подобряват се цветът, свежестта и еластичността на кожата.

60 мин /135 лв.

При предплащане на 10 процедури, получавате подарък Тайландска рефлексология

Фото-подмладяване на лице

80 лв.

Необходими са поне 4 процедури по строго определен график за постигане на желания резултат

Фото лечение на акне

80 лв.

Необходими са поне 4 процедури по строго определен график за постигане на желания резултат

Bio Re PeelCI3

Биостимулация за твоето лице БЕЗ ИГЛИ И БЕЗ БОЛКА!“ Видими резултати след първа процедура! Бърза терапия за забързани дами! Три действия в една терапия: Биостимулация, ревитализация и пилинг. Приложим през цялата година.

110 лв.