Close

Високоефективни терапии за лице

Лифтинг терапия за очи ELEMENTS OF NATURE

Специална терапия за хидратиране и изглаждане на околоочния контур. Използва единствено натурални еко продукти и ампула Епигран. Поддържа еластичността и гарантира красива външност и младежки сияен вид на най-нежната кожа.

30мин І 50 лв.

Хидратираща терапия HYDRO ACTIVE

HYDRO ACTIVE дълбоко хидратираща терапия за кожата, която дава индивидуален отговор на нейните нужди. Висококачествен комплекс от водорасли, хиалуронова киселина и овлажняващи масла ревитализират и овлажняват незабавно и дълготрайно..Завършваща грижа с капсула с хиалурон филър ефект

60 мин / 70  лв.

Терапия COLLAGRAN с колаген и хиалурон

Терапията Collagran стимулира синтеза на колаген и повишава еластичността на кожата. Специалната маска с  хиалуронова киселина задържа влагата за дълго, хидратира и запълва фините линии отвътре. Терапията е подходяща през всеки сезон от годината, след процедурата кожата е здрава, хидратирана и сияйна.

Кожата Ви ще е благодарна за тази грижа!

60 мин /80 лв.

Tерапия TIMELESS – красотата не зависи от възрастта

TIMELESS усъвършенства структурата на кожата и поддържа нейната устойчивост. Уникална подмладяваща терапия, която комбинира високо ефективни продукти и специална anti-age техника на масаж. Тайната е в добавянето на специална Alpha златна ампула за неотразим незабавен ефект. След терапията тенът изглежда равномерен и перлен, кожата е блестяща.

60 мин  /90 лв.

Добавки към процедурите за лице:

кислородно впръскване

10 мин.  /  15 лв.


VMAX маска за лице

20 мин /20 лв.


Ампула Dr. Grandel

12 лв.